• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Гостьова лекція з дисципліни «Організація освітнього середовища в початковій школі» для другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 013 Початкова освіта

7 березня 2023 року на платформі Zoom гостьову лекцію для магістрів спеціальності 013 Початкова освіта з дисципліни  «Організація освітнього середовища в початковій школі» провела канадська вчителька наша випускниця за спеціальністю Початкова освіта. Англійська мова в початковій школі Уляна Станіславівна Бойко.

Тема: «Особливості організації освітнього середовища у зарубіжних країнах».

Співлектор – доцент Прибора Т. О.

Організатор дискусії – Андросова Н. М.

До лекції були залучені вчителі початкових шкіл та завідувачкa Новоандріївської філії КЗ «Новгородківський навчально-виховний комплекс імені заслуженого вчителя України П. Козуля «Загальноосвітня школа І–ІІІ ст. – дошкільний навчальний заклад» Лікаренко Т. О.

Бути висвітлені важливі питання: організація освітнього простору в зарубіжних країнах, різниця між організацією середовища в українських і канадських школах, види осередків класу, різниця у організації осередків в різних типах шкіл, функції вчителя у школі, робота з батьками, інклюзія в початковій школі, створення інклюзивних осередків для дітей.

Цю лекцію можна описати кількома словами: «Учасники не хотіли, щоб вона закінчувалась».

Інформацію підготувала доцент Тетяна Прибора

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись