• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Математичний конкурс приурочений дню числа π від кафедри математики та цифрових технологій

Математичний конкурс приурочений дню числа π від кафедри математики та цифрових технологій

Міжнародний день числа π відзначили 14 березня 2024 року на факультеті математики, природничих наук та технологій Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка.

Загалом, день числа π – це чудова можливість заохотити інтерес молоді до математики та науки в цілому, а також ще один привід для проведення часу у веселій та дружній атмосфері.

Доцентки кафедри математики та цифрових технологій Ботузова Юлія Володимирівна та Ключник Інна Геннадіївна організували для студентів факультету захопливий та пізнавальний захід під назвою «Магічна історія числа π». У конкурсі приймали участь студенти першого та другого курсу. Здобувачі освіти мали продемонструвати свою кмітливість, математичні знання та навички, з чим вони безперешкодно справились.

Незважаючи на те, що план заходу був змінений через оголошену тривогу та необхідність перебування в укритті, це не завадило провести незвичайне математичне свято.

Активну участь в реалізації свята брали студентки груп М22Б (Банул Анастасія, Скрипник Дарина) та ІНФ23Б (Костенко Вікторія, Немченко Анна), які організували пізнавальну та водночас розважальну вікторину для своїх однокурсників.

До складу журі конкурсу увійшли: в.о. декана факультету математики, природничих наук та технологій Ткачук Андрій Іванович, професори кафедри математики та цифрових технологій Ріжняк Ренат Ярославович та Садовий Микола Ілліч.

На заході також були присутні: завідувачка кафедри математики та цифрових технологій Трифонова Олена Михайлівна, доцентки кафедри Нічишина Вікторія Вікторівна, Халецька Зоя Петрівна. Технічну підтримку здійснював старший викладач кафедри Соменко Дмитро Вікторович.

Усі учасники дійства отримали заряд позитиву, а математика та число π продовжують об’єднувати людей не тільки у свій день!!!

Інформацію підготували Ботузова Ю. та Ключник І.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись