Інструменти доступності

  • вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Плідна співпраця ЦДУ імені В.Винниченка з міжнародною компанією RBC Group продовжується

Плідна співпраця ЦДУ імені В.Винниченка з міжнародною компанією RBC Group продовжується

Успіх бізнесу все більше залежить від здатності приймати обґрунтовані рішення. Саме Qlik Sense надає інструменти для візуалізації та аналізу даних, розуміння складних бізнес-процесів, виявлення проблемних зон, що в свою чергу дозволяє швидко адаптуватися до мінливості ринку та приймати ефективні рішення.

У відповідності до договору співпраці між ЦДУ імені Володимира Винниченка та компанією RBC Group, університетом було отримано 50 ліцензій для навчального процесу в Qlik Sense та проведено курс-тренінг для викладачів, щодо оволодіння цим програмним забезпеченням.

Наступним етапом нашої співпраці є навчання наших студентів як теоретичним засадам бізнес-аналітики так і оволодіння ними прикладним програмним забезпеченням для аналізу великих масивів даних економічних процесів, господарської діяльності великих підприємств та організацій. У зв’язку з цим 11 вересня  розпочалося навчання студентів спеціальностей 051 Економіка, «Економічна безпека», 073 Менеджмент, «Менеджмент (Логістика)» та 112 Статистика, «Інтелектуальний аналіз даних та цифрова економіка» за програмою сприяння RBC Group.

На думку в.о. завідувача кафедрою менеджменту та підприємництва, доктора економічних наук, професора О.М. Левченка, інноваційність даного курсу полягає в його прикладній орієнтованості, коли студент отримує одночасно як теоретичні знання, так і сучасні практичні навички. Це забезпечується шляхом одночасного викладання освітньої компоненти лектором університету кандидатом економічних наук, доцентом Я.О. Довгенко та практиком-тренером ВІ-консультантом міжнародної компанії RBC Group О.В. Бойком.

Підсумком даного навчання буде отримання студентами оцінки від викладача та сертифікату від компанії RBC Group за виконання тестового практичного завдання і демонстрацію засвоєних практичних навичок.

Слід зазначити, що аналітичні навички роботи в Qlik Sense є корисними як для професійної, так і для особистої діяльності. Qlik Sense відкриває нові перспективи для професійного розвитку,  дозволяє отримати престижну роботу з високою заробітною платою. Фахівці, які володіють Qlik Sense, високо цінуються на ринку праці.

Матеріали підготовлено доцентом кафедри менеджменту та підприємництва к.е.н., доц. Довгенко Я.О.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись