• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Майбутнє за цифровими технологіями: Krop_Robots презентує розвиток робототехніки на Кіровоградщині

Майбутнє за цифровими технологіями: Krop_Robots презентує розвиток робототехніки на Кіровоградщині

Україна – європейська країна, тому в м. Кропивницькому цього року відзначили Дні Європи, які вже стали традиційними в нашій державі. Євроінтеграція є одним із ключових пріоритетів українського народу. В межах Днів Європи у місті проходило багато цікавих та змістовних заходів, спрямованих на популяризацію європейських цінностей та культури.

Цього разу учасників Ярмарку професій, який проходив у рамках Днів Європи, приймав Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка.

10 травня 2024 року представники гуртка Krop_Robots (керівник: Денис Павлюк, студент спеціальності Професійна освіта (Цифрові технології), 4 курс) взяли участь у Ярмарку професій, який проходив у рамках Днів Європи.

Під час заходу всі учасники мали можливість познайомитися з потенційними роботодавцями та закладами освіти, дізнатися про актуальні вакансії в IT-сфері та отримати цінні поради щодо працевлаштування.

Представники гуртка Krop_Robots (асистент: Юрій Колесник, студент спеціальності Професійна освіта (Цифрові технології), 1 курс) презентували свої вироби та досягнення у напрямку STEM-технологій, розвитку робототехніки, автоматизації, цифровізації тощо.

Їх локацію з цікавістю відвідали як юні учасники Ярмарку професій, так і викладачі та студенти факультету математики, природничих наук та технологій ЦДУ ім.В.Винниченка.

Дні Європи в м.Кропивницькому продемонстрували єдність українського народу та його прагнення до європейського майбутнього.

Інформацію підготували д.пед.н., проф. О.М.Трифонова, д.пед.н., проф. М.І.Садовий, к.пед.н. Д.В.Соменко, фото: к.пед.н., доц. О.В.Абрамова

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись