• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Підвищуємо обізнаність задля покращення безпечного освітнього середовища на факультеті

Підвищуємо обізнаність задля покращення безпечного освітнього середовища на факультеті

29 березня 2024 року в.о. декана факультету математики, природничих наук та технологій Андрій Ткачук, заступник декана з виховної та профорієнтаційної роботи Ольга Пуляк, в.о. завідувача кафедри технологічної та професійної освіти Оксана Абрамова та доцент цієї ж кафедри Сергій Рябець взяли участь у вебінарі «Розширюємо горизонти безпеки разом з Європейською школою керування ризиками», проведеному редакцією науково-виробничого журналу «Охорона праці».

Спікерами були експерти у сфері керування ризиками – Джаннет Аршимова, Віталій Цопа та Сергій Росс. Під час зустрічі обговорили основні складники організації системи безпеки праці на будь-якому підприємстві: лідерство, системне управління, керування ризиками, ментальне здоров’я та психологічну безпеку працівників. 

Отриману інформацію учасники обговорили по завершенні заходу та зазначили її важливість в сучасних умовах невизначеності. Присутні прийшли до спільної думки упроваджувати рекомендації вебінару щодо організації безпечного освітнього середовища в нашому університеті та під час проведення заходів зі здобувачами.

Дякуємо організаторам за надані можливості долучитися до  заходу, що є актуальним в умовах військового стану!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись