• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Курси підвищення кваліфікації з цифрових технологій

Курси підвищення кваліфікації з цифрових технологій

З 12 лютого 2024 року на кафедрі математики та цифрових технологій ЦДУ ім.В.Винниченка розпочали свою роботу курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників.

Тематика курсів: «Методичні особливості організації освітнього процесу в умовах сучасного інформаційно-цифрового середовища».

Метою програми є підвищення методичного та практичного рівнів професійної компетентності викладача, вчителя, керівника гуртка та ін., здатних розв’язувати складні задачі і проблеми за спеціалізацією професійної освіти, загальної середньої освіти у професійній діяльності та/або у процесі навчання, що передбачає проведення досліджень та/або здійснення інновацій та характеризується невизначеністю умов і вимог.

Під час занять викладачі кафедри математики та цифрових технологій: д.пед.н., проф. О.М.Трифонова, д.пед.н., проф. М.І.Садовий, к.пед.н. Д.В.Соменко занурили слухачів у цікаций світ цифрових технологій, розповіли їм про інноваційну діяльність викладача в умовах цифровізації, освітню робототехніку, актуальний методичний інструментарій викладання комп’ютерного моделювання.

Перед слухачами виступив студент IV курсу спеціальності Професійна освіта (Цифрові технології) Денис Павлюк – ментор UPshift від Unicef. волонтер Кіберполіції України, модератор гуртка робототехніки Krop_Robots.

Інформацію підготували проф. М.І.Садовий, проф. О.М.Трифонова, ст.викл. Д.В.Соменко

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись