• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Бакалаври спеціальності «Комп’ютерні науки» успішно пройшли атестацію

Бакалаври спеціальності «Комп’ютерні науки» успішно пройшли атестацію

21 та 22 червня на факультеті математики, природничих наук та технологій відбувся традиційний атестаційний захід для випускників-бакалаврів спеціальності 122 “Комп'ютерні науки” - захист кваліфікаційних робіт.

Виконання випускної кваліфікаційної роботи студента є завершальним етапом освітньої програми, ефективною формою перевірки знань студента, його творчої і практичної підготовленості до практичної і аналітичної роботи, важливим засобом доведення досягнутого фахового рівня в обраній галузі знань.

Випускники бакалаврату успішно пройшли захист, продемонструвавши необхідний рівень сформованості фахових компетенцій. Кваліфікаційні роботи стосувались різноманітних напрямків ІТ галузі: бази даних, соціальні мережі, веб-додатки, прикладні сервіси, комп’ютерні ігри та, звичайно ж, дослідження, пов’язані із застосуванням штучного інтелекту.

Всі розробки здобувачів освіти досить цікаві й актуальні. Неабиякий інтерес викликали практичні сервіси Ігоря Матковського «Розробка та реалізація вендингової машини з автоматичним розливом рідини та поштучною видачею товару» та Максима Хромочкіна «Розробка додатку для сенсорних вагів на базі Android». Багато було продемонстровано захопливих ігор різноманітних жанрів: Дмитром Дубиною, Олександром Нагорним, Сергієм Проциком. До реалізації сервісу електронного документообігу університету долучилися Владислав Міхальов та Юрій Холодний. І це далеко не все!

Колектив кафедри інформатики програмування, штучного інтелекту та технологічної освіти вітає своїх випускників з успішною атестацією!

Підготувала доцент кафедри інформатики, програмування,
штучного інтелекту та технологічної освіти Олена Присяжнюк

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись