• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Захист курсових робіт з студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Природничі науки)

Захист курсових робіт з студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Природничі науки)

25 травня 2024 року на кафедрі природничих наук і методик їхнього навчання відбувся захист курсових робіт з фізики та з методики навчання природничих наук основної школи студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Природничі науки).

Студенти ІІІ-го курсу – Анастасія Бондаренко, Даша Шуляренко, Катя Ісаченко представили до захисту надзвичайно цікаві та актуальні теми досліджень щодо фізики чорних дир, історії становлення фізики, як науки та фізики звуку курсові роботи з фізики. Бажаємо нашим студентам не зупинятись на досягненнях та продовжувати свої наукові пошуки!

Студенти IV курсу - Аліна Авраменко, Анна Високіх та Ярослав Козурак представили свої дослідження з методики навчання природничих наук, що є надзвичайно актуальними у сучасному цифровому середовищі. Заслуговує на увагу практична складова та апробація результатів курсових робіт під час міжнародних наукових конференцій, вебінарів, семінарів, висвітленні своїх методичних розробок на різноманітних онлайн-платформах тощо. Окремо дякуємо вчителям закладів загальної середньої освіти, де наші студенти проходили практику і апробацію методичних напрацювань.

Бажаємо Вам не зупинятись і продовжити дослідження вже під час здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти!

Інформацію підготувала Валентина Плющ

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись