• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Захист курсових робіт магістрами комп’ютерних наук

Триває літня сесія. У магістрантів спеціальності «Комп’ютерні науки» відбувся захист курсових робіт. Цього року майже половина з них була присвячена проблемам, пов’язаним з використанням штучного інтелекту.

Це і робота Олександра Савченка «Використання штучного інтелекту в іграх», і робота Юлії Гордієнко «Інтеграція API GPT-4: від теорії до практичного застосування», і робота Микити Шилова «Розробка дизайну для освітньої платформи». До речі результати двох останніх робіт обговорювалися на Всеукраїнських конференціях: робота Микити на конференції «Цифрова гуманістика: Інформаційні технології та інформаційне моделювання на сучасному етапі розвитку суспільства», а робота Юлі на конференції «Когнітивні дослідження: результати, виклики та перспективи».

Крім вказаних робіт на захисті також були представлені роботи Сергія Мельнікова – «Розробка веб-чату з можливістю автоматичного перекладу повідомлень», Сергія Гриневича – «Створення дизайну користувацького інтерфейсу для навчального веб-застосунку з системою флеш карток», Олександра Бондаренка – «Розробка веб-додатку засобами React» та інші.

Під час жвавого обговорення представлених робіт члени комісії відзначили їхню оригінальність та актуальність, що і відобразилося у підсумкових оцінках. Що ж тепер чекатимемо таких самих актуальних та оригінальних дипломних робіт і побажаємо магістрантам та їхнім науковим керівникам свіжих ідей, нестандартних реалізацій та гарних результатів.

Підготувала доцент кафедри інформатики, програмування, штучного інтелекту та технологічної освіти Ірина Лупан

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись