• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

30 травня 2024 року студентів Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка запросили в Центр підтримки підприємництва

30 травня 2024 року студентів Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка запросили в Центр підтримки підприємництва

Центр підтримки підприємництва 30 травня 2024 року став місцем зустрічі студентів закладів вищої освіти, серед яких був і Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка. Зустріч відбулася у форматі фасилітованої сесії та групової роботи, що сприяло відкритому обговоренню актуальних питань.

На порядку денному були такі питання:

  • Які є запити та потреби у молоді?
  • Які молодь бачить сильні сторони в громаді, що їм подобається в громаді?
  • Якими проєктами, ідеями, рішеннями можна покрити запити, і в яких проєктах хотіли б брати участь?

Особливу увагу було приділено обговоренню концепції «Кропивницький мрії». Студенти активно висловлювали свої думки та пропозиції щодо покращення громади, ділилися ідеями для нових проєктів та ініціатив.

Найбільш активними були студенти спеціальностей: Професійна освіта (Цифрові технології), Середня освіта (Інформатика), Економіка, Менеджмент, Середня освіти (Математика), Статистика.

Напрацювання, отримані під час цієї зустрічі, будуть інтегровані у Стратегію розвитку громади. Пропозиції, які не увійдуть до Стратегії, будуть реалізовані через інші програми та проєкти, що забезпечить врахування усіх важливих ідей та побажань молоді.

Зустріч пройшла в теплій і привітній атмосфері, залишивши позитивні враження у всіх учасників. Студенти висловили вдячність організаторам за можливість донести свої думки та вплинути на розвиток громади.

Інформацію підготували студентка групи ІНФ20Б Дар’я Решетнікова,
д.е.н., проф. О.М.Левченко, д.пед.н., проф. О.М.Трифонова

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись