• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Відбувся захист курсових робіт майбутніх фахівців з комп’ютерних наук

Відбувся захист курсових робіт майбутніх фахівців з комп’ютерних наук

28 травня на кафедрі інформатики, програмування, штучного інтелекту та технологічної освіти відбувався захист курсових робіт студентів групи КН21Б спеціальності 122 Комп’ютерні науки.

Перш за все варто зазначити масовість заходу – група з'явилась на захист практично вся. Комісія у складі доцентів Анни Пузікової, Ірини Лупан, Олени Присяжнюк, Ольги Рєзіної та викладачів Євгена Лоя і Діани Харченко заслухали виступи (із презентаційним супроводом) за тематикою досліджень. Звичайно, дія військового стану відклали свій відбиток на формат заходу: з початком тривоги всі спустились у сховище та розпочали захист прямо там, оскільки більшість студентів прийшли зі своїми ноутбуками. Після закінчення тривоги перейшли в аудиторії 202 та продовжили захист у змішаному форматі, оскільки також підєднались студенти онлайн.

Усі студенти вчасно та якісно виконали завдання, а під час захисту продемонстрували отримані ґрунтовні знання, навички та уміння програмування, набуті за три роки навчання. Тематика представлених робіт була різноманітна: від розробки різноманітних прикладних веб-сервісів, розробки програмних продуктів із використанням генеративного штучного інтелекту до розробки ігор. У комісії навіть була можливість трішки розважитись, погравши в ігри, розроблені нашими студентами)

Загалом захист відбувся у продуктивній і сприятливій атмосфері. Жвавий обмін думками щодо представлених студентами результатів сприяв кращому усвідомленню ними планів  розгортання подальшого дослідження.

Бажаємо здобувачам освіти подальших успіхів, наснаги та наполегливості у навчанні, щоб вони могли досягти своїх мрій та реалізувати свій потенціал!

Повідомлення підготувала доцент кафедри Олена Присяжнюк

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись