• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Обговорення розбудови освітнього та промислового потенціалу України з позиції застосування 3d-технологій

Обговорення розбудови освітнього та промислового потенціалу України з позиції застосування 3d-технологій

В.о. завідувачка кафедри технологічної та професійної освіти Оксана Абрамова 28 березня 2024 року долучилася до роботи фокус-групи в рамках міжнародного проєкту «3D CONCEPTS FOR FASHION EDUCATION IN UKRAINE» (#3D4U), що фінансується EACEA – Еразмус+, Корпус солідарності ЄС – Розбудова міжнародного потенціалу. Ідеї проєкту є прогресивними, сучасними та націлені на співробітництво між університетами та промисловістю, розбудову освітнього і промислового потенціалу України із позицій застосування 3D-технологій тощо. Модераторками роботи фокус групи виступили Людмила Назарчук, координаторка проєкту від Луцького національного технічного університету, завідувачка кафедри технологій легкої промисловості та Оксана Михайловська, координаторка проєкту від Хмельницького національного університету, доцентка кафедри індустрії моди в легкій промисловості.

Узагальнені результати фокус-групи буде враховано у реалізації проєкту, який спрямовано на підвищення рівня освіти в галузі одягу, текстилю та моди в Україні з метою покращення якості навчання; розширення співпраці та створення нових бізнес-можливостей для місцевих підприємств шляхом сприяння спільним ініціативам із використання 3D-технологій у сферах одягу, текстилю, моди та взуття; залучення співробітників і здобувачів українських закладів вищої освіти до хабів проекту 3D4U для поліпшення методів викладання, оцінювання, забезпечення якості та управління, а також для розкриття їхнього цифрового та підприємницького потенціалу.

Дякуємо організаторам за запрошення та можливості долучитися до обговорення важливих питань співробітництва між університетами і промисловістю та вплив на розбудову освітнього і промислового потенціалу України!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись