• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Співпраця з кафедрою математики та методики її навчання Криворізького державного педагогічного університету

Співпраця з кафедрою математики та методики її навчання Криворізького державного педагогічного університету

Дистанційні зустрічі у наш час стали традиційними в освітній діяльності. Вони дозволяють збиратися та об’єднуватися у професійні кола.

27 березня 2024 р. викладачі кафедри математики та цифрових технологій Трифонова О.М., Садовий М.І., Ріжняк Р.Я. та Ботузова Ю.В. дистанційно відвідали науково-методичний семінар кафедри математики та методики її навчання Криворізького державного педагогічного університету.

Доповідач – кандидат педагогічних наук Польгун Катерина В’ячеславівна презентувала доповідь на тему «Практичний досвід викладання дисципліни «Теорія і методика інклюзивного навчання математики». Вибіркова дисципліна «Теорія і методика інклюзивного навчання математики» пропонувалася та була обрана магістрами спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика) КДПУ.

Викладачка розкрила деталі особливостей побудови авторського вибіркового курсу, його змістового наповнення, системи оцінювання, навчально-методичного та інформаційного забезпечення. Продемонструвала організацію курсу у системі дистанційного навчання Moodle. А також проаналізувала результати навчання і отриманий зворотній зв’язок від здобувачів освіти.

Доповідь викликала активне обговорення, відбувся обмін думками, спікерка семінару отримала позитивні відгуки. В обговоренні взяли участь присутні члени кафедри математики та цифрових технологій ЦДУ ім.В. Винниченка, а також колеги з кафедри математики та методики її навчання Криворізького державного педагогічного університету, зокрема Корольський В.В., Шокалюк С.В. та завідувач кафедри Бобилєв Д.Є.

Дякуємо колегам за запрошення та досвід, яким вони поділилися!

Інформацію підготувала д.пед.н. Ю.В. Ботузова

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись