• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Krop_Robots проводить цікавий захід в ліцеї “Центральному”

Krop_Robots проводить цікавий захід в ліцеї “Центральному”

27 лютого 2024 року гурток робототехніки Krop_Robots відвідав ліцей "Центральний", де діти 4 класу мали унікальну можливість взяти участь у майстер-класі зі збирання робота п'ятихвилинки та програмування його, спираючись на власні ідеї.

Під керівництвом менторів гуртка (Дениса Павлюка (ЦТ20Б), Софії Побіяхи (ЦТ23Б), Юрія Колесник (ЦТ23Б) – студентів спеціальності Професійна освіта (Цифрові технології) ЦДУ ім.В.Винниченка) та з використанням творчих задумів учнів, діти не лише активно долучилися до процесу збирання робота з лего, а й отримали можливість побачити як його програмувати. Результатом стало те, що робот не лише функціонував, але й навіть зміг танцювати, завдяки спеціально створеній програмі.

Учні були дуже задоволені та зацікавлені у такому захоплюючому досвіді, який дозволив їм не лише познайомитися з напрямком робототехніки EV3, а й відчути себе справжнім робототехніком.

Гурток Krop_Robots, ідеологами якого є студенти Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка, продовжує надихати та навчати молоде покоління новим технологіям, сприяючи розвитку креативності та інженерної майстерності серед школярів. Цей захоплюючий захід став ще одним кроком до популяризації такого напрямку як робототехніка серед дітей.

Ми дякуємо ліцею "Центральному", за змогу показати та ознайомити дітей з можливостями нашого гуртка!

Інформацію підготували студентка групи ЦТ23Б Побіяха Софія
та професор О.М.Трифонова

{gallery}news_2024/fizmat/03/19-03-11-00{/gallery)

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись