• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Тренувальні збори біологів

Тренувальні збори біологів

Викладачі кафедри природничих наук і методик їхнього навчання взяли участь у проведенні відбірково-тренувальних зборів для учнів-учасників ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології. Традиційно до підготовки учнів долучилися доценти кафедри природничих наук і методик їхнього навчання Аркушина Г.Ф. та Боброва М.С.

Г.Ф. Аркушина провела теоретичні заняття з учнями в дистанційному форматі, а М.С. Боброва організувала дводенний практичний тренінг на базі біологічної лабораторії кафедри, під час якого учні опанували методики препарування та мікроскопії, навчилися виготовляти і досліджувати тимчасові препарати клітин і тканин, здійснили лабораторні досліди і проаналізували отримані результати.

Активну участь в теоретичних і практичних заняттях взяли вчителі – керівники команд, які з ентузіазмом працювали в лабораторії разом з дітьми.

Крім аналізу підсумків ІІІ (обласного) етапу олімпіад, настанов на IV етап та опрацювання складних тем і напрямків біології та екології Ганна Аркушина та Марія Боброва представили факультет математики, природничих наук та технологій, ознайомили учнів зі спеціальностями, освітніми програмами, можливостями навчання та працевлаштування випускників університету.

Колектив біологів кафедри природничих наук і методик їхнього навчання щиро бажає команді та колегам-керівникам успіхів і високих результатів на IV етапі олімпіади у Львові.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись