• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Визначення індивідуальної освітньої траєкторії студентами кафедри математики та цифрових технологій

Визначення індивідуальної освітньої траєкторії студентами кафедри математики та цифрових технологій

29 лютого 2024 року деканатом факультету математики, природничих наук та технологій, а також кафедрою математики та цифрових технологій для студентів спеціальностей Середня освіта (Математика), Професійна освіта (Цифрові технології) та Статистика першого (бакалаврського) рівня вищої освіти було організовано презентацію вибіркових дисциплін, що визначають індивідуальну освітню траєкторію студентів.

Індивідуальна освітня траєкторія – це персональний шлях реалізації особистісного потенціалу кожного здобувача освіти Університету, що формується з урахуванням його здібностей, інтересів, потреб, мотивації, можливостей і досвіду, ґрунтується на виборі здобувачем освіти видів і форм здобуття освіти, запропонованих ними освітніх програм, навчальних дисциплін і рівня їх складності, методів і засобів навчання.

На спільній зустрічі студентів з адміністрацією факультету було окреслено особливості процесу вибору дисциплін у 2023–2024 н.р. та алгоритм дій студента.

Т.В.Фурсикова ознайомила студентів з Положенням про порядок реалізації здобувачами освіти права на вільний вибір навчальних дисциплін у Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка.

Під час зустрічі з викладачами кафедри математики та цифрових технологій завідувачем кафедри О.М.Трифоновою студентам було наголошено на основних етапах здійснення ними вибору, пояснено зміст каталогу циклу загальної підготовки та каталогу професійної підготовки.

Викладачі широко представили студентам весь спектр презентованих вибіркових дисциплін.

Інформацію підготувала завідувач кафедри математики та цифрових технологій О.М.Трифонова

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись