• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Враження студентів спеціальності Комп’ютерні науки про участь у The Global Game Jam 2024

Враження студентів спеціальності Комп’ютерні науки про участь у The Global Game Jam 2024

Global Game Jam — найвідоміший у світі захід по створенню ігор. Кожен рік в ньому приймають участь біля  30-40 тисяч розробників ігор більше ніж 100 країн. Це потужний сучасний майданчик для розкриття потенціалу молоді, чудова нагода перевірити свої знання та вміння на практиці та отримати безцінний досвід роботи на ІТ проектом в дуже щільному графіку. Основним призом для кожного учасника є, перш за все, власна розробка, яку можна удосконалювати та реалізовувати на комерційній основі.

Global Game Jam 2024 (+https://globalgamejam.org/) став другим джемом воєнного часу для України Джем-локації були організовані в 15 містах України, в тому числі і у нашому місті. В цьому році свій досвід участі в джемі отримав і наш студент - Максим Мелешко (КН22Б). Далі – його особисті враження від участі.

«Цього року я мав крутий досвід стати учасником Global Game Jam 2024 на локації у Кропивницькому та відвідати серію заходів для розробників ігор. Тема цьогорічного джему “MAKE ME LAUGH”, де  за обмежений час потрібно було створити гру на цю тему та презентувати свої результати наприкінці.  Вдячний за конструктивні зауваження та настанови представникам журі.

Усім бажаючим пропоную ознайомитись з моєю грою: https://globalgamejam.org/games/2024/jester-match-6

Грайте та посміхайтесь!

https://illustrious-eclair-7754fe.netlify.app/

Макс Мелешко»

Колектив кафедри інформатики бажає успіхів та нових креативних ідей нашим неймовірним студентам!

Олена Присяжнюк, канд. техн. наук, доцент

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись