• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Час обирати дисципліни!

Час обирати дисципліни!

28 лютого 2024 року викладачі кафедри природничих наук і методик їхнього навчання презентували студентам першого (бакалаврського) рівня дисципліни вільного вибору.

На початку онлайн зустрічі студентів ознайомили з «Положенням про порядок реалізації здобувачами освіти права на вільний вибір навчальних дисциплін у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка» та особливостями вибору дисциплін на 2024-2025 навчальний рік, детально розглянули порядок обрання дисциплін, починаючи з вивчення каталогів на сайті університету і завершуючи інструкцією по роботі з Google Form.

Кафедра представила студентам біля 40 різних дисциплін, як загального, так і професійного спрямування, а також цікаву сертифікатну програму «Туризм і рекреація». Студенти 1-3 курсів спеціальностей 014 Середня освіта предметних спеціальностей: Біологія та здоров’я людини, Географія, Природничі науки, Фізика, Хімія уважно слухали інформацію про зміст дисциплін, дізнались про ті знання та вміння, якими вони можуть оволодіти та як підвищити свій професійний рівень.

Під час зустрічі усі учасники активно обговорювали різні питання, які пов’язані з особливостями вибору дисциплін студентами різних курсів. Викладачі дуже жваво із захопленням розповідали, а студенти уважно із цікавістю слухали.

Сподіваємось наші здобувачі зроблять правильний, а головне корисний для них вибір!

Інформацію надано кафедрою природничиїх наук та методик їхнього навчання

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись