• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Студенти занурилися у світ генеративного штучного інтелекту

Студенти занурилися у світ генеративного штучного інтелекту

12 лютого 2024 року студенти 1 курсу спеціальностей  122 Комп’ютерні науки, 126 Інформаційні системи та технології, 014 Середня освіта (Інформатика) та викладачі кафедри інформатики та інформаційних технологій взяли участь у воркшопі «Using Generative Artificial Intelligence in Everyday Life».

Захід відбувся під егідою UKRAINE GLOBAL FACULTY(UGF), некомерційної ініціативи, яка координується організацією K.FUND, під патронатом Міністерства освіти і науки України, за підтримки Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти та грантового фінансування Українського фонду стартапів.

Спікер воркшопу Михайло Пацан — експерт з міжнародних фінансових ринків та криптовалют, засновник Web3-університету професій майбутнього «LearntoEarnGlobal», засновник блокчейн-платформи «Amsets». Під керівництвом Михайла учасники розглянули основи штучного інтелекту та дізналися про практичне використання штучного інтелекту у створенні текстів, голосу, музики, зображень та відео. Під час зустрічі лектор розкрив деталі створення персонального чат-бота на основі ChatGPT.

Такі заходи є важливими для професійного розвитку студентів, зокрема  використання штучного інтелекту в навчанні та його впливу на сучасний розвиток ІТ-технологій.

Людмила Ганенко, заступниця декана ФМПНТ

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись