• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Студент спеціальності Середня освіта (Математика) Андрій Малий – учасник проєкту «МайстерШеф»

Студент спеціальності Середня освіта (Математика) Андрій Малий – учасник проєкту «МайстерШеф»

Проєкт «МайстерШеф» на телеканалі СТБ вже не перший рік тримає рейтинги популярності. Цей проєкт доводить, що варто ризикнути та спробувати зробити крок назустріч мрії.

Проєкт «МайстерШеф» на телеканалі СТБ – це українська версія британського кулінарного формату, який здобув популярність у всьому світі. Вперше в Україні проєкт вийшов у 2011 році.

10 лютого 2024 року розпочався черговий 13 сезон проєкту «МайстерШеф», де кулінари-аматори виборювали право потрапити до проєкту.

До участі у відбірковому етапі долучився та успішно здолав його студент ІІІ курсу спеціальності Середня освіта (Математика) факультету математики, природничих наук та технологій ЦДУ імені Володимира Винниченка – Андрій Малий. Андрій приготував страву – «Яблучні деруни та курд з айви», яка вразила суддів та дала змогу пройти далі.

Детальніше дивіться на сайті СТБ: https://www.stb.ua/masterchef/ru/episode/master-shef-13-sezon-vypusk-1-chastyna-2-vid-10-02-2024-dyvytys-onlayn/

Вболіваємо за Андрія усією дружньою родиною факультету математики, природничих наук та технологій, бажаємо успіхів та Перемоги!!!

Інформацію підготувала в.о.зав.кафедри математики та цифрових технологій О.М.Трифонова

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись