• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Зустріч із батьками учнів школи № 16 м.Кропивницького

Зустріч із батьками учнів школи № 16 м.Кропивницького

09 лютого 2024 р. представники Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка (д.іст.н., проф. Р.Я.Ріжняк, К.І.Панченко, к.екон.н., доц. О.В.Буткевич, д.пед.н., проф. О.М.Трифонова) завітали до Комунального закладу «Навчально-виховне об'єднання «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 16 – дитячий юнацький центр «Лідер» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області». В закладі освіти відбулася зустріч із батьками й адміністрацією закладу освіти.

Відповідальний за профорієнтацію університету К.І.Панченко розповів про особливості вступної кампанії 2024 року, широкий спектр спеціальностей Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка та переваги отримання вищої освіти саме в ЦДУ.

Далі перед присутніми виступили науково-педагогічні працівники кафедри математики та цифрових технологій: д.іст.н., проф. Р.Я.Ріжняк і д.пед.н., проф. О.М.Трифонова та кафедри менеджменту та підприємництва: к.екон.н., доц. О.В.Буткевич, які презентували спеціальності факультету математики, природничих наук та технологій ЦДУ:

014.04 СО (Математика)
014.05 СО (Біологія та здоров’я людини)
014.06 СО (Хімія)
014.07 СО (Географія)
014.08 СО (Фізика та астрономія)
014.09 СО (Інформатика)
014.10 СО (Трудове навчання та технології)
014.15 СО (Природничі науки)
015.36 Професійна освіта (Технології виробів легкої промисловості)
015.39 Професійна освіта (Цифрові технології)
051 Економіка
073 Менеджмент
076 Підприємництво та торгівля
112 Статистика
122 Комп'ютерні науки
126 Інформаційні системи та технології

Ця подія стала чудовою можливістю для батьків учнів 10-11 класів дізнатися більше про можливості вибору майбутньої професії для своїх дітей. Висловити свої очікування від спеціальностей, які в майбутньому планують обрати їхні діти для вступу в університет.

В рамках заходу викладачі університету представили різноманітні освітні програми, які пропонуються факультетом математики, природничих наук та технологій ЦДУ, а також розповіли про переваги навчання та перспективи кар'єрного зростання. Батьки мали змогу відчути атмосферу університетського життя та отримати відповіді на свої запитання від кваліфікованих фахівців.

Інформацію підготували д.іст.н., проф. Р.Я.Ріжняк, к.екон.н., доц. О.В.Буткевич, д.пед.н., проф. О.М.Трифонова

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись