• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Настановча конференція з виробничої практики для студентів природничих спеціальностей

Настановча конференція з виробничої практики для студентів природничих спеціальностей

5 лютого 2024 року на кафедрі природничих наук і методик їхнього навчання відбулася настановча конференція до виробничої практики для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей:

  • 014 Середня освіта (Природничі науки) - керівник практики д.п.н., професор В.М.Плющ;
  • 014 Середня освіта (Хімія, біологія та здоровʼя людини) - керівник практики к.п.н., доцент Т.О.Форостовська;
  • 014 Середня освіта (Біологія та здоровʼя людини, Хімія) - керівник практики к.п.н., викладач Г.Г.Найдьонова.

На настановчій конференції були присутні також методисти з педагогіки – к.п.н., доцент Т.О.Кравцова та психології – доктор філософії PhD, доцент С.К.Мельничук.

Виробнича практика є невід’ємною частиною освітнього процесу Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка та реалізується відповідно до графіка освітнього процесу: для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (8 семестр); тривалість (6 тижнів) та обсяг проведення (270 год. 9 кред. ECTS) визначається навчальними планами. Метою практики є забезпечення зв’язку між науково-теоретичною та практичною підготовкою студентів, отримання студентами початкового досвіду педагогічної діяльності, формування у них творчого дослідницького підходу до роботи педагога.

Під час конференції здобувачам освіти була представлена програма практики, мета, завдання, зміст діяльності студента практиканта з фаху, педагогіки та психології та критерії оцінювання. У створених класрумах розміщена вся необхідна інформація для здобувачів освіти .

Бажаємо успіхів нашим студентам під час їх першого практичного досвіду!!!

Інформацію підготувала В.М.Плющ

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись