• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Викладачі та здобувачі освіти ОП 014 Середня освіта (Природничі науки) долучаються до вебінарів для науковців від «Clarivate»

Викладачі та здобувачі освіти ОП 014 Середня освіта (Природничі науки) долучаються до вебінарів для науковців від «Clarivate»

Компанія Clarivate, завдяки МОН України через Державну науково-технічну бібліотеку України продовжує надавати науковцям НДІ та ВНЗ України державної форми власності доступ до найкращої літератури, що проіндексована у Web of Science. Clarivate є власником і виробником потужних ресурсів та інструментів, що допомагають науковцям проводити, аналізувати, презентувати наукові дослідження на світовому рівні. У 2024 році компанія Clarivate продовжує проводити вебінари та пропонує дві серії цих онлайн-заходів – «Clarivate Essential» і «Research Smarter».

25 січня 2024 року викладачі та студенти спеціальності 014 Середня освіта (Природничі науки) взяли участь у онлайн вебінарі на тему «Найвпливовіші нові спеціалізації та напрямки досліджень у 2023 році», який організовано у форматі онлайн на платформі Zoom.

Під час вебінару ознайомили з даними та передбаченнями щодо розуміння мінливих глобальних дослідницьких тенденцій 2023 року, які допоможуть у стратегічному плануванні, інвестуванні та прийнятті рішень. Висвітлено питання про темпи інновацій; спеціалізовані галузі науки, що розвиваються та появу нових.

Темпи інновацій ніколи не сповільнюються, а спеціалізовані галузі науки швидко розвиваються і з'являються нові. Дані вебінару засвідчили, що майбутнє за природничими науками!!!

Висловлюємо вдячність консультантці з регіональних рішень компанії «Clarivate» Ірині Тихонковій за корисну інформацію!

Інформацію підготувана Плющ В.М.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись