• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Випуск магістрів 2024

Випуск магістрів 2024

В Центральноукраїнському державному університету імені Володимира Винниченка особлива подія – випуск магістрів 2024 року!

24 січня відбулася урочиста церемонія вручення дипломів з відзнакою магістрам всіх освітніх програм університету. На факультеті математики, природничих наук та технологій високі показники успішності продемонстрували 33 випускники.

Під час урочистей ректор університету Євген Соболь привітав магістрів та побажав наполегливості, професійних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів.

26 січня магістри факультету математики, природничих наук та технологій отримали дипломи встановленого зразка. Випускників привітала декан Тетяна Фурсикова. Тетяна Володимирівна зазначила, що у січні цього року на факультеті ФМПНТ завершили навчання в магістратурі близько 200 студентів денної та заочної форм навчання за 12 освітніми програмами. Декан відзначила, що здобутки магістрів-випускників примножили славу факультету і нашого університету. Висококваліфіковані фахівці– це майбутнє нашої країни!

Успішними випускниками магістратури пишається весь науково-педагогічний колектив ФМПНТ. З побажаннями миру, везіння, процвітання і не зупинятися на досягнутому звернулися до магістрів завідувачі кафедр і куратори. Вони впевнені, що отримані знання і вміння дозволять кожному випускнику знайти своє місце в житті.

Вітаємо вас, наші випускники, та бажаємо подальших звершень, натхнення та реалізації творчих планів і задумів! Сміливо долайте всі виклики сьогодення! Пам’ятайте, що Україна – це Ви!

Людмила Ганенко, заступниця декана ФМПНТ

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись