• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Бізнес і права людини в Україні: проблеми та рішення під час війни і повоєнного відновлення

Бізнес і права людини в Україні: проблеми та рішення під час війни і повоєнного відновлення

У жовтні – грудні 2023 року тривав ІІІ Всеукраїнський конкурс наукових робіт здобувачів вищої освіти та молодих учених «БІЗНЕС І ПРАВА ЛЮДИНИ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ ТА РІШЕННЯ ПІД ЧАС ВІЙНИ І ПОВОЄННОГО ВІДНОВЛЕННЯ» з нагоди 75-річчя Загальної декларації прав людини (http://www.iepd.kiev.ua/?p=15507, http://www.iepd.kiev.ua/?p=15619).

До складу Конкурсної комісії з оцінювання наукових робіт входить д.пед.н., проф. О.М.Трифонова. Прорецензовано та оцінено 10 конкурсних робіт. Різноплановість конкурсних робіт показала перспективи відновлення України після війни.

За активну роботу та науково-експертний внесок у проведення Конкурсу О.М.Трифонова відзначена подякою.

Подяка

Співорганізаторами Конкурсу є Державна установа «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України», Уповноважений Верховної Ради України з прав людини, Донецький науковий центр НАН України та МОН України та ГО «Офіс аналітики та консультацій з питань сталого розвитку». Конкурс проводиться за підтримки та у співпраці з Програмою розвитку ООН в Україні, Проєктом Ради Європи «Посилення соціального захисту в Україні», Ресурсним центром з питань бізнесу та прав людини, Радою молодих учених при МОН України, ін.

13 грудня 2023 року відбулася підсумкова науково-практична Конференція ІІІ Всеукраїнського конкурсу наукових робіт здобувачів вищої освіти та молодих учених «БІЗНЕС І ПРАВА ЛЮДИНИ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ ТА РІШЕННЯ ПІД ЧАС ВІЙНИ І ПОВОЄННОГО ВІДНОВЛЕННЯ» з нагоди 75-річчя Загальної декларації прав людини. З доповідями на конференції виступили переможці Конкурсу, де творчо та переконливо презентували результати своїх конкурсних досліджень.

Інформацію підготувала проф. О.М.Трифонова

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись