• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Участь викладачів у міжнародній зимовій школі Жана Моне

Участь викладачів у міжнародній зимовій школі Жана Моне

5-7 грудня 2023 р. на базі Національного університету харчових технологій (м. Київ, онлайн) працювала Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація» у рамках проєктів програми ЄС Еразмус+ «Політика та кращі практики Європейського Союзу з управління академічними проєктами» (101085243 – ProEU – ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH) та «Екоменеджмент та екокомунікація у Європейському Союзі: до кліматично нейтральної Європи» (101127449 – EcoEurope – ERASMUS-JMO-2023-HEI-TCH-RSCH).

Викладачі кафедри технологічної та професійної освіти в.о. завідувача кафедри, доцент О.В. Абрамова  та доцент С.І. Рябець  долучилися до навчання, що відбувалося за трьома напрямками – «Програми та гранти підтримки академічних проєктів», «Європейські студії: напрям Жана Моне програми Еразмус+», «Менеджмент проєктів та ефективна комунікація». Три дні понад 250 слухачів з різних закладів освіти та куточків України зустрічались із цікавими лекторами, менторам, досвідченими виконавцями проєктів програми Еразмус+ тощо, які ділилися своїми особистими напрацюваннями та неоціненним досвідом роботи за відповідними проєктами, що викликало великий інтерес слухачів.

По завершенні роботи Школи організатори побажали успіхів у нових конкурсах академічних проєктів, а слухачі висловили щире захоплення та подяку й сподівання на подальшу плідну співпрацю.

Матеріали Школи будуть доступні на сайті кафедри екології та екоменеджменту НУХТ. 

Інформацію підготували С.Рябець, О.Абрамова

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись