• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Працевлаштування студентів під час навчання

Працевлаштування студентів під час навчання

Команда «Fixers» об’єднала  студентів різних спеціальностей факультету математики природничих наук та технологій Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка. Фактор, який сприяв об'єднанню, – спільна ідея та участь у проєкті від UPSHIFT. Учасники цієї команди вирішили зосередитись на темі «Працевлаштування студентів під час навчання».

Участь у команді взяли Іванов Кирило, студент третього курсу, спеціальності Професійна освіта (Цифрові технології), групи ЦТ21Б; Стеренчук Олександр, студент другого курсу спеціальності Комп’ютерні науки, групи КН22Б та Поліщук Ольга, студентка першого курсу, спеціальності Менеджмент,  групи МЛА23Б. Цей різноманітний склад команди дозволяє використовувати різні досвід та підходи до вирішення завдань проєкту.

Назва команди «Fixers» або «Справники» відображає суть проєкту. Студенти активно взяли участь в програмі UPSHIFT і вирішили зайнятися проблемою, яку вони сприйняли як важливу: працевлаштування студентів під час навчання. За їхніми словами, багато студентів натрапляти на труднощі при намаганні влаштуватися на роботу, пов'язану зі спеціальністю, на яку студент вступив та здобуває вищу освіту.

Тема проєкту виникла з особистого досвіду учасників команди, які зустрічались зі складнощами під час пошуку роботи, що відповідає їхній освіті. Студенти вирішили об'єднатися, щоб спільно розв'язувати це питання та зробити процес працевлаштування для всіх студентів Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка більш ефективним і приємним.

Ментори та суперментор проєкту позитивно прийняли ідею команди «Fixers». Їхній проєкт визнано як важливий та перспективний для розв'язання актуальних проблем студентів, що шукають роботу під час навчання. Команда готова працювати з інноваційними рішеннями та співпрацювати, щоб зробити перехід від університетських занять до кар'єрного розвитку більш успішним для всіх студентів.

Інформацію підготували
студент групи ЦТ21Б Кирило Іванов
та в.о.зав.кафедри математики та цифрових технологій О.М.Трифонова

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись