• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Участь викладачів кафедри математики та ЦТ у Дні відкритих дверей ЦДУ

Участь викладачів кафедри математики та ЦТ у Дні відкритих дверей ЦДУ

04 листопада 2023 р. відбувся День відкритих дверей Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка.

Цей захід став традиційним і дозволяє студентам, викладачам та гостям познайомитися ближче з активною діяльністю та можливостями університету вцілому та кожного факультету і кафедри зокрема.

Студенти та викладачі кафедра математики та цифрових технологій охоче долучилися до загальноуніверситетського заходу. Вони презентували переваги освітніх програм (https://phm.cuspu.edu.ua/kafedri/kafedra-matematyky-ta-tsyfrovykh-tekhnolohii/opp.html), для яких кафедра є випусковою.

Викладачі відкрили перед відвідувачами безмежжя можливостей у світі математики та цифрових технологій. Захід став можливістю для студентів та гостей познайомитися з досягненнями кафедри, родзинками освітнього процесу та обговорити перспективи його удосконалення.

Викладачі кафедри продемонстрували величезну різноманітність тем та аспектів, пов'язаних із математикою та цифровими технологіями. Вони провели майстер-класи, де розкрили перед учасниками важливі аспекти своєї роботи та ділянки досліджень. Відвідувачі мали можливість взяти участь у презентаціях, де викладачі розповіли про поточні проекти та можливості для студентів.

Студенти презентували свої вироби в галузі робототехніки, цифрових новинок вивчення математики. статистики тощо.

Учасники заходу також мали можливість поспілкуватися з викладачами та поставити запитання щодо навчання та перспектив на кафедрі.

День відкритих дверей став ідеальним способом познайомитися зі світом кафедри математики та цифрових технологій, та подивитися, як він поєднує в собі навчання, творчість та інновації.

Інформація кафедри математики та цифрових технологій

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись