• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Перше педагогічне випробування в закладах освіти

Перше педагогічне випробування в закладах освіти

Магістри групи ЦТ22М спеціальності Професійна освіта (Цифрові технології) започаткували проходження виробничої (педагогічної) практики в закладах професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти. Практику організовано на базі Кропивницького вищого професійного училища, Кропивницького будівельного фахового коледжу, Кіровоградського медичного коледжу імені Е.Й.Мухіна, Олександрійського педагогічного фахового коледжу імені В.О.Сухомлинського, Відокремленого структурного підрозділу «Ірпінський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України». Педагогічні колективи цих закладів освіти високо оцінили діяльність наших студентів.

2

На підсумковій конференції під головуванням професора М.І.Садового студенти розповіли про набутий досвідом і поділилися враженнями від їхньої викладацької роботи. О.Галь задоволений відмінною оцінкою і наголосив, що в університеті здобув ґрунтовні знання з фахових дисциплін, з практики використання програмних платформ, методики проведення занять в будівельному коледжі. Н.Денисова організувала позакласний захід у медичному коледжі, за що одержала подяку. В.Губенко навчається в університеті й одночасно успішно працює в педагогічному коледжі. Хороші враження від педагогічної практики у студентів А.Лисиці, К.Годованець, В.Головченко та ін.

Під час обговорення результатів виробничої (педагогічної) практики студенти висловили ряд побажань. Зокрема, важливою є пропозиція наблизити програмне забезпечення в закладах освіти до того, з яким студенти працюють в університеті, адже воно є системнішим і глибшим.

3

Загалом, перше педагогічне випробування стало важливим етапом у професійному становленні майбутніх фахівців з цифрових технологій у сфері освіти.

Інформацію підготував д.пед.н., проф. М.І.Садовий

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись