• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Архів новин природничо-географічного факультету

День факультету 2019

5 квітня природничо-географічний факультет відзначав 25-річчя відновлення своєї діяльності. Святкування Дня факультету традиційно почалося з концерту в актовій залі ЦДПУ. Студенти 1-3 курсів начолi з організаторами Начосою Наталією та Грушевською Анастасією підготували цікаву концерт-програму.

 

До привітань з нагоди Дня факультету декан Гулай Олександр Володимирович запросив Кривульченка Анатолія Івановича, який разом з Лопатенко Лілією Михайлівною 25 років тому відновлювали діяльність природничо-географічного факультету. З вітальним словом на святкову сцену вийшли і випускники.

Також, з нагоди відзначення ювілейної дати декан Гулай О.В. та заступник декана з НВР Мовчан С.В. відзначили найбільш активних студентів грамотами за успіхи у навчанні, за спортивні досягнення, за громадську i культурно-масову роботу на благо факультету.

Після закінчення концерту дійство перемістилося до будівлі факультету, де було не менш цікаво. Студенти 4 курсу підготували для першокурсників традиційну посвяту в студенти природничо-географічного факультету. Випускники зустріли першокурсників, студентів, викладачів та гостей танцями, співами та обрядами. Студенти першого курсу були вражені, отримали масу позитивних емоцій, як i інші гості святкування. На факультеті також проходив аукціон, атракціони, де студенти могли вiдвiдати Шаманку Василівну, могли одружитися в студентському РАГСi.

Цього ж дня в приміщенні ПГФ всі бажаючі мали змогу відвідати виставку ексклюзивних картографічних творів та Подорожній альманах «Від Старуні до Етни» організовані професором Кривульченком А.І. та викладачами кафедри географії та геоекології.

Першокурсники залишилися надзвичайно задоволеними, всі їхні сподівання з приводу дня факультету справдилися.

Матеріали надала Грушевська А.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись