• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Архів новин природничо-географічного факультету

День Японії на ПГФ

З метою активізації двостороннього співробітництва, зміцнення зв'язків між Україною та Японією, а також на виконання домовленостей, досягнутих за результатами офіційного візиту Президента України до Японії, указом президента України Петра Порошенка 2017 рік оголошено Роком Японії в Україні.

Студенти природничо-географічного факультету вирішили долучитися до загальноукраїнських заходів і провести День Японії на природничо-географічному факультеті.

 

Подібне свято ще ніколи не святкувалося так гучно та красиво! Активісти студентського самоврядування факультету підготували цікаву програму, оформили хол факультету та передяглися у національне японське вбрання. Студенти факультету мали змогу прийняти участь в конкурсах і вигравати дуже смачні призи.

Також в ході свята пройшла виставка кращого виробу в стилі японської культури, всі призери отримали цікаві і ригінальні подарунки за своє уміння та старання. Головним смаколиком на святі стала традиційна японська страва – суші. Свято проходило дуже весело, адже деякі студенти були одягнені в костюми самураїв, що надавало святкуванню ще більше японського духу. Оформили та провели свято студенти: Начоса Наталія, Назаренко Данило, Софія Шумовська, Язан Анастасія, Власенко Альона, Лєвша Лілія та Кулеба Тетяна.

Ми дуже дякуємо всім хто попрацював, створюючи таку чудову атмосферу та незабутнє свято!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись