• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Архів новин природничо-географічного факультету

Міс ПГФ 2015

30 листопада у стінах актового залу Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка пройшов довгоочікуваний конкурс «Міс ПГФ 2015».

img 01

У конкурсі брали участь: Конарьова Катерина, що здивувала членів журі власноруч приготованими солодощами; Бабоша Анна розкрила тему війни у зворушливому авторському вірші; Бугай Надія заворожила зал чуттєвим виконанням «Пісні про матір»; Кулеба Тетяна змусила всіх розчулитися від надзвичайнопатріотичного вірша; Суєтіна Алла заспівала нині дуже актуальну пісню – «Повертайся живим»; неабиякою несподіванкою виявилася гра на піаніно Шумовської Софії з неперевершено виконаним «Меланхолічним вальсом» Олександра Даргомижського; Осипова Яна розважила глядачів і суддів комічною сценкою; Хоменко Даша продемонструвала незвичний талант – малювала на тканині клеєм, аби потім посипати звичайною манкою, щоб побачити прекрасні квіти; не меншим здивуванням було побачити професійні гімнастичні здібності Ночевної Анастасії.

img 02

Оцінювали конкурс викладачі природничо-географічного факультету ВовкВ.М.,  ГулайВ.В., ОнойкоЮ.Ю., та арт-директор «Дендропарку» БанікА.С., а також помічник ректора з виховної діяльності та соціальних питань Спінул І.В.

img 03

Конкурс «Мода в умовах кризи» розкрив здібність дівчат виглядати розкішно навіть у вбранні з підручних матеріалів. Для модниць на замітку: не поспішайте викидати шкільні атласи, газети, старі гральні карти та фольгу від шоколадок – з цього може вийти чудова вечірня сукня.

А тим часом в гримерці панував хаос: метушливо бігали дівчата, губились елементи одягу, дехто намагався пригадати слова пісні чи вірша, проте, коли вони виходили на сцену, ми бачили впевнені обличчя, витончені постави і жодного натяку на хвилювання – ще один талант, яким володіє кожна конкурсантка.

img 04

У номінації «Міс оригінальність» перемогла Хоменко Даша, звання «Міс елегантність» отримала Осипова Яна, стрічкою «Міс привабливість» нагородили Конарєву Катерину, «Міс шляхетність» стала Кулеба Тетяна, звання «Міс чарівність» забрала з собою Суєтіна Алла, а Шумовську Софію нагородили одразу двома званнями – «Міс грація» та «Міс глядацьких симпатій». «ІІ віце-міс» стала Бугай Надія, а «І віце-міс» – Бабоша Анна, якій, доречі, арт-директор дендропарку висловила своє захоплення і запросила до участі у конкурсі «Студміс Кіровоград».

img 05

Горде звання «Міс природничо-географічного факультеу» отримала Ночевна Анастасія, і саме їй випала честь  представляти факультет на загальноуніверситетському конкурсі краси.

img 06

Болдирєва Василина, студентка природничо-географічного факультету

Інформація надана медіа-групою «Університетський меридіан»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись