• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Архів новин природничо-географічного факультету

Мандрівка Києвом

19 листопада студенти природничо-географічного факультету  відвідали місто Київ. Подорож відбулася в межах навчальних практик, де студенти змогли закріпити теоретичні знання на практиці. Зокрема, пізнавальною була екскурсія до Музею води. Його експозиція відображає кругообіг води в природі. У музеї створено умови для подорожі по континентах, під час яких можна побачити водоспад, виверження гейзера, як тануть льодовики, йде дощ.

img 01

Спостерігати на власні очі природні процеси дуже цікаво і пізнавально. Для відвідувачів є можливість змінити русло річки, погратися з мильними бульбашками, а також доторкнутися до живої риби, яка живе у величезних аквасистемах.

img 02

Ще однією із зупинок стала екскурсія на ПАТ «Оболонь», де всі ознайомилися із технологією виробництва пива, безалкогольних напоїв, мінеральної води, пивної дробини та дізналися багато цікавої інформації про ту продукцію, яка виробляється в корпорації.

img 03

Екскурсія була веселою та інформативною, організатори створили комфортні умови для перебування студентів. По завершенню відбулася інтерактивна гра, де розігрували різноманітні призи. Під час гри студенти продемонстрували свої знання про корпорацію і технологічні процеси виготовлення продукції.

Інформація надана природничо-географічним факультетом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись