• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Архів новин природничо-географічного факультету

Екскурсія на ВАТ «Інтертайп-сталь»

6 листопада  з метою ознайомлення студентів та викладачів кафедри хімії з технологічними процесами і виробничою діяльністю сучасного інноваційного підприємства та організацією металургійного виробництва відбулася екскурсія на ВАТ «Інтерпайп-сталь» (м. Дніпропетровськ).

img 01

Це перший металургійний завод, побудований за роки незалежності України, який відповідає всім технологічним та екологічним вимогам та об'єднує інноваційні високоефективні сталеплавильні технології, новий підхід до виробничої культури.

img 02

Невід'ємною частиною підприємства «Інтертайп-сталь»є учасні арт-інсталяції Олафура Еліассона, які презентовані у таких тематичних напрямках: дніпровський схід, матеріал – це рух, міст роздумів, вогняний візерунок та тунель часу.

img 03

Студенти та викладачі мали можливість ознайомитися з технологічними умовами металургійного виробництва, організацією робочих місць, питаннями оплати, стимулювання праці та корпоративної культури підприємства, що сприяє підвищенню їх освітньо-професійного та квалікаційного рівня.

Інформація надана природничо-географічним факультетом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись