• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Архів новин природничо-географічного факультету

Осінній марафон-2015

Студентське життя нашого університету насичене різноманітними подіями, зокрема, восени, коли  є можливіть зібратися усім разом і відпочити на свіжому повітрі. Для природничо-географічного факультету нічого кращого й не вигадаєш.

Тому студенти разом із молодіжним центром університету (кер. О. Самосьєв) на території спортивно-оздоровчого табору «Буревісник» організували «Осінній марафон-2015». Не звертаючи увагу на дещо похмуру погоду на обличчях учасників не зникали посмішки.

img 01

Початок заходу ознаменував гімн України та урочисте піднесення прапору. Далі нагороджували «Найкращого студента», яким за результатами літньої заліково-екзаменаційної сесії стала Уваєва Тетяна (51 група), «Найкращоу групу» - 45 група, та «Найкращого куратора», ним стала Ольга Миколаївна Данилків. Слід зазначити, що цьогорічний «Марафон» мав зовсім інший формат: задяки фантазії організаторів (фізорга факультету – Шмигін Карини та профорга - Костіва Андрія) одночасно стартували 8 квест-команд шукачів скарбів та любителі спортивних естафет.

img 02

Для тих, хто не уявляє своє життя без екстриму, Микола Олексин з «колегами» підготували справжню туристичну дистанцію. Захід був насичений різноманітними конкурсами.

img 03

Команди з великим ентузіазмом намагалися випередити своїх суперників та першими пройти всі «перешкоди» на шляху до перемоги. Найспритнішою у квесті стала команда ІІІ курсу, яка залишила ІІ місце для команди 11 групи, ІІІ-тє – для команди ІІ курсу. Слід відзначити, що 100% явку на захід забезпечили студенти 23 та 61 групи.

img 04

Завдяки небайдужим спонсорам учасники були нагороджені призами: грошовими винагородами, абонементами в боулінг та більярд, а також солодким тортом. До того ж кожен з присутніх міг поласувати смачною кашею та випити гарячого чаю. Усі залишилися в захваті, а для першокурсників це був лише початок їх неймовірного, фантастичного та сповненого сюрпризів студентського життя.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись