• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Архів новин природничо-географічного факультету

Вернісаж талантів

2 жовтня 2014 року у стінах актової зали зібрався природничо-географічний факультет і його прихильники, аби оцінити таланти, гідні виступи і просто познайомитись із студентами першого курсу, що брали участь у «Вернісажі талантів».

Традиційний «Вернісаж талантів» цього року був трохи незвичайний. По-перше, ведучими стали представники з кожного курсу, які змінювали один одного між номерами, створюючи елемент інтриги.Глядачі мали змогу побачити ведучими на сцені і схвильований перший курс (Темченко Сергій та Ірина Лозова),  і другий курс (Пархомчук Діана та Кобись Антон), який прийшов згадати, як то воно бутина «Вернісажі», і третій курс (Банік Анастасія та Олійник Олексій), який згорав бажанням привітати наших новобранців;оригінальна пара третього-четвертого курсу Олексин Микола та Кравченко Надія додавала оптимізму та навіть ділила пісенний виступ разом з винуватцями свята, і звичайно пара ведучих   п’ятого курсу (Колесник Олена та Лисенко Олександр) вирізнялася педагогічним тактом та професіоналізмом.

По-друге, Вернісаж талантів був присвячений Дню вчителя, тому викладачі чули теплі і щирі привітання,  слова вдячності, насолоджувались піснею «Дякує Вам», що супроводжувалась зворушливим слайд-шоу.

Повертаючись до Вернісажу талантів, не можна не відмітити талановитість і згуртованість біологів, щирість і відданість хіміків, креативність і патріотичність географів. 

На концерті були представлені найрізноманітніші номери: неймовірні фотороботи Анни Собко (15 група), патріотичні, виразливі, пронизливі вірші - «Матусю пробач...» у виконанніТемченко Сергія (11 група)  та «У рідному краї» у виконанні  Кулеби Тетяни (13 група). Глядачів розважали смішні сценки за постановкою студентів  13 групи, надзвичайно зворушливим видався комбінований танцювально-поетичний номер у виконанні Мойсейченко Яни та Янковича Андрія (15 група), надихаче  та впевнено звучала пісня «Україна» у виконанні Анастасії Костенко та Віктора Мриги (13 група),  енергійним та запальним видався танок «стиляг» 13 групи.  Ніхто не залишився байдужим до патріотичності, згуртованості та одностайності студентів 11 групи, які відкривали «Вернісаж» авторським гімном ПГФу та не просто виконували, а переконували гладачів  піснею «Ми змінемо світ». Присутні були вражені виступом майстра спорту з художньої гімнастики, студентки 15 групи Ночевної Анастасії, яка поєднала мелодійність української пісні, виразність вишиванки та неперевершену гімнастичну майстерність у танці.

Незабутнім, яскравим, енергійним та наймасштабнішим видався фінальний номер першокурсників, який об’єднав у флешмобі символічно вдягнутих у жовті та блакитні футболки студентів 11 та 15 групи, які ледь помістились на сцені.

Ось як відізвалась про «Вернісаж»одна з його ведучих Банік Анастасія: «Для першокурсників, даний святковий захід був дебютом на "студентській" сцені. І, як на мене, результат їх ретельної підготовки перевершив навіть найпалкіші сподівання!»

І дійсно, в цьому році, як і у всі інші роки, природничо – географічний факультет зібрав під своїм дахом найкращих студентів. Бажаю першокурсникам не зупинятись, перемагати і розвивати свої таланти! УСПІХІВ ВАМ!

Інформація надана ректоратом.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись