• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Архів новин природничо-географічного факультету

Осінній марафон” на природничо-географічному факультеті

Для природничо-географічного факультету стало традицією кожної осені проводити факультетські спортивні змагання «Осінній марафон».

Щороку дата проведення цього заходу змінюється, адже погода дуже мінлива в цю пору року. І ось,11 жовтня 2013 року осінь нам посміхнулася і завдяки організаторам марафону, це свято було успішно проведено в районі Лісопаркового масиву на спортивній базі «Буревісник». Відкриття марафону розпочалося зі слів декана природничо-географічного факультету -  Клоца Євгенія Олександровича. Було нагороджено найкращого студента факультету, ним став Кірілов Юрій, а також найкращу за наслідками літньої сесії академічну групу – 51.

Змагання розпочались із привітання кожної команди факультету, їх було 6. Всі команди мали свої оригінальні назви, найбільше запам’яталась збірна команда другого курсу «Патріоти» та команда 31 групи «Сонечки».

Марафон включає в собі безліч цікавих конкурсів: перетягування канату, гра у футбол, стрибки через скакалку, біг в мішках, туристична смуга перешкод та інші спортивно-розважальні змагання. Дякуючи студентам Коваленку Максиму та Горецькому Івану, всі студенти мали можливість пройти туристичну смугу перешкод.

Найактивнішими вболівальниками стали студенти 15 групи, які дуже активно підтримували свою команду “Сало” та були нагороджені солодким подарунком — цукерками.  За результатами всіх конкурсних змагань переможцями стали: 3 місце — команда “СРСР” (11 група), 2 місце— команда “Патріоти” (збірна 2 курсу), переможцем стала збірна команда 4 курсу “Веселі кошенята”.

Також можна відмітити те, що було проведено конкурс на найкращий бутерброд. Команди «Сонечки» та «Патріоти» створили найоригінальніші бутербродні шедеври, вони розділили лідерство, і смачні бутерброди були продегустовані найголоднішими студентами факультету. Але, напевно, найприємнішим було те, що по закінченню випробувань учасники, вболівальники та викладачі факультету скуштували дуже смачну кашу та запили це все гарячим чаєм в туристичному стилі. Готували це все студенти 22 групи

Всі учасники, які брали участь у змаганнях були задоволенні не тільки результатами з пройдених конкурсів, а й спілкуванням зі своїми колегами та викладачами.

Першокурсники добре влилися у вже давно сформований колектив факультету, саме це, позааудиторне спілкування студентів і викладачів в найближчому майбутньому забезпечить плідну співпрацю.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись