• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Архів новин природничо-географічного факультету

Екскурсія на хлібзавод

В рамках прохождення комплексної суспільно-географічної практики, 41 група природничо-географічного факультету відвідала Хлібозавод № 3, який належить Групі компаній “Формула смаку”.

Ми мали унікальну можливість побачити технологічний процес створення хліба, від замішування тіста у великому чані, до його виходу з печі, та вникнути в тонкощі виробництва хлібобулочних виробів різних видів та сортів.На хлібозаводі представлено близько 60 видів продукції (різні види хліба, батони, випічка та ін).За високі смакові якості продукція неодноразово нагороджувалася медалями та дипломами.Хліб та хлібобулочні вироби постачаються по місту та області. Виробничий процес на підприємстві постійно вдосконалюється, в реалізацію вводиться нова продукція, рецептури для якої розробляють фахівці хлібозаводу.

Також ми виступили в ролі незалежних експертів і особисто провели дегустацію булочних виробів просто з жару, та можемо впевнено і без  перебільшення сказати, що хлібзавод залишається гідним своїй почесній місії - максимально задовольняти потреби споживачів, дотримуючись високого рівня якості продукції.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись