• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Архів новин природничо-географічного факультету

Vivat магістрам-випускникам  природничо-географічного факультету 2020!

Vivat магістрам-випускникам природничо-географічного факультету 2020!

Першого лютого розпочинається другий семестр 2020-2021 навчального року. Проте наразі для магістрів 2019 року вступу вже залишилось позаду насичене на події студентське життя, яке самі студенти змальовують, не приховуючи усмішки, згадують цікаві історії, творять нові й не збираються зупинятися на досягнутому, адже студентське життя – це час неймовірних  пригод і самостійних рішень. Всі вони –  цьогорічні випускники, навчалися в стінах нашого університету п’ять з половиною років. Багато це чи мало? Однозначної відповіді дати не можна, адже за теорією Ейнштейна час – параметр відносний!

 

Для університету черговий випуск дипломованих фахівців – головна подія кожного навчального року. Традиційно отримання диплому відбувається після державної атестації, яка цьогоріч, в умовах карантину, відбувалася  дистанційно. Дуже приємно відзначити високу якість виконаних Вами магістерських робіт та змістовні відповіді, які Ви надавали під час атестації. Серед 14 випускників спеціальностей 014 Середня освіта (Географія) денної форми навчання чотири отримали дипломи з відзнакою; а серед одинадцяти студентів спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) – два студенти відповідно.

Сподіваємося, за час навчання в нашому університеті Ви тільки зміцнилися в усвідомленні свого покликання, а диплом випускника Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка буде для Вас не просто документом про вищу освіту, а й надійним провідником на життєвому шляху до бажаних мрій. Ми впевнені, що відчуття гідності та відданості своїй Alma Mater Ви пронесете через усе своє життя.

Не дивлячись на неможливість проведення урочистого вручення дипломів у актовій залі університету, випускники надіслали відео-звернення до своїх викладачів зі словами вдячності, добрими побажаннями та сподіваннями на подальші зустрічі.

Дорогі випускники! Ви наша гордість, наше майбутнє! Сьогодні перед Вами відкриваються нові життєві обрії. То ж ми бажаємо Вам успіхів у всіх починаннях!!!

 image5

Інформацію надано деканатом природничо-географічного факультету

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись