• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Зустріч із педагогом-новатором вчителем хімії Оксаною Жуковою

Зустріч із педагогом-новатором вчителем хімії Оксаною Жуковою

Студенти в захваті від цікавої зустрічі із педагогом-новатором, вчителем хімії Оксаною Володимирівною Жуковою з Новоукраїнської ЗШ №8 Кіровоградської обл., яка поділилася лайкфаками щодо своєї професії та розповіла «що означає бути вчителем», акцентувала увагу на питаннях етичної та моральної поведінки молодих вчителів, особливостях їх професійної діяльності в складних умовах воєнного стану тощо.

Оксана Володимирівна розповідає: «Вважаю, що знання з хімії знадобляться кожному в житті. Володіючи інформацією про речовини, діти, наприклад, легко очистять чайник від накипу, а газову плиту від жиру, можуть досліджувати продукти харчування і робити власний вибір щодо їх споживання. А навички роботи з реактивами допоможуть уникнути хімічних небезпек. Саме тому у нас виникла ідея розпочати проєкт “Вивчаємо хімію із задоволенням” із залученням майбутніх вчителів природознавчих дисциплін, хімії, фізики, біології».

Зустріч додала впевненості у власних педагогічних талантах, але водночас показала в чому ще треба вдосконалюватись. Наставник висловила свої побажання майбутнім вчителям: більше творчості, фантазії, віри в свої сили!!! Ви це зробите краще за нас!!! Головне - хотіти це робити!!! Хай щастить!

Інформацію надано кафедрою природничих наук та методик їхнього навчання

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись