• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

ОГОЛОШЕННЯ

Шановні абітурієнти, студенти, випускники, вчителі та викладачі!!! Ми щиро вітаємо Вас на нашому сайті і хочемо поділитися з Вами інформацією та запросити на навчання в Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка – вищий навчальний заклад ІІІ-ІV рівня акредитації на природничо-географічний факультет на кафедру біології та методики її викладання для здобуття ступеня магістра за  подвійною спеціальністю 014 Середня освіта (Біологія. Хімія). Згідно нового закону «Про вищу освіту» у 2016-2017 навчальному році кожен з Вас має право на здобуття ступеня магістра на основі ОКР спеціаліста або ступеня бакалавра, при чому це не обов’язково повинен бути диплом зі спеціальності Біологія. Це може бути диплом з будь якої іншої спеціальності, наприклад: Хімія, Географія, Медицина, Фізика, Математика, Трудове навчання, Інформатика, Статистика, Початкова освіта, Соціальна робота, Психологія, Менеджмент, Фізична культура, Право, Історія, Музичне мистецтво, Хореографія, Образотворче мистецтво, Українська мова і література, Англійська мова, Німецька мова, Французька мова та  інші.

У нас Вас радо зустріне професорсько-викладацький склад та навчально-допоміжний персонал, Вас буде чекати окремий двоповерховий корпус з обладнаними лабораторіями, аудиторіями, природничий музей, зоологічні колекції, науковий гербарій, живий куточок, колекційна дослідна ділянка, сучасний комп’ютерний клас з Інтернет-мережею, наукова бібліотека факультету, буфет факультету та їдальні університету.

Також Вас чекає неповторне і незабутнє студентське життя, яке включає і наукову роботу: магістерські роботи, наукові гуртки, олімпіади, конференції, друк наукових статей. Активний відпочинок включає спортивні змагання, культурно-масові заходи, виставки, музеї університету та міста, фестивалі, незабутні подорожі та веселі навчальні практики.

Ми чекаємо на Вас і бажаємо досягнення всіх Ваших цілей. Зокрема стати магістром біології та хімії, а ми радо допоможемо Вам!!!

Нижче наведена таблиця, де Ви можете з’ясувати форму навчання, кількість місць, вартість навчання та вступні випробування, а також терміни прийому документів, вступних іспитів, перелік необхідних документів та контактна інформація щодо довідок.

Умови та терміни прийому документів

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись