• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Наукові дослідження студентів

6 квітня 2016 року у 21 аудиторії відбулася звітна наукова студентська  конференція, в якій взяли активну участь студенти-біологи 3 і 5 курсів.

Окреслені доповіді розкривали різноманітні актуальні напрями біологічних наук, такі як: біохімія, анатомія, мікробіологія, зоологія, валеологія, методика навчання біології та інші.

Були підняті проблеми: кадастру флори і фауни Кіровоградських парків і скверів; мікрофлори хліба та молочнокислих продуктів дитячого харчування; санітарний стан повітря дошкільних закладів; взаємозв'язок рівня пам'яті з навчанням студентів природничо – географічного факультету та інші.

Найгостріше прозвучала доповідь студентки 5 курсу Хомутенко Анастасії «Паталогії плоду людини та дитяча смертність (на прикладі Кіровоградської області)».

Викладачі і студенти активно приймали участь у конференції, було багато додаткових запитань і обговорень кожної з тем доповідей, ніхто не залишився байдужим до проблем, які піднімались у наукових роботах.

Найкращі доповіді студентів рекомендовані для розгляду на ІІ Регіональній науково-практичній конференції “Екологічні проблеми сучасності та шляхи їх вирішення”, яка відбудеться у Кіровоградському національному технічному університеті 20 квітня 2016 року.

Пархомчук Діана,
студентка 35 групи

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись