filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Шановні випускники!

Шановні випускники!

Від щирого серця вітаю вас із успішним завершенням навчання та здобуттям омріяного диплома!

Попереду вас – відкриття та можливості, початок чергового етапу життя, сповненого перспектив і нового досвіду. Разом із наставниками й колегами ви наполегливо працювали, здобували знання й безцінну практику, що вже стали міцною опорою ваших майбутніх звершень.

Насамперед хочу висловити щиру подяку викладачам і співробітникам університету за їхню самовіддану працю, мудрість та знання, які вони щедро передавали вам протягом років навчання.  

Упевнений, що ви, шановні випускники, станете гідними майстрами своєї справи, будете й надалі примножувати славу нашого університету, ніколи не забувати його та робити значний внесок у розвиток нашої країни. Пам’ятайте, що Alma mater завжди буде місцем вашої підтримки й натхнення. Ми завжди чекаємо на вас!

Бажаю вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, плідних ідей, творчого натхнення, успіхів у всіх починаннях! Нехай ваші мрії та амбіції завжди знаходять омріяне втілення! У добру путь!

З повагою та найщирішими побажаннями – ректор Центральноукраїнського державного університету ім. Володимира Винниченка Євген Соболь