filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Доцент Олена Близнюкова здобула стипендію Фулбрайта

Доцент Олена Близнюкова здобула стипендію Фулбрайта

Вітаємо доцента кафедри психології та соціальної роботи, кандидата психологічних наук, доцента Близнюкову Олену Миколаївну з отриманням престижної академічної стипендії імені Фулбрайта та можливістю проходження наукового стажування у Джорджтаунському університеті/ Georgetown University, Washington DC, США в наступному навчальному році (вересень 2024 – травень 2025).

Програма академічних обмінів імені Фулбрайта в Україні Visiting Scholar Program – це унікальна можливість для викладачів провести наукове дослідження та зміцнити міжнародні академічні зв’язки в межах академічної мобільності. Дослідницький проєкт Близнюкової О.М. зосереджений на аналізі факторів, що впливають на психічне благополуччя молоді та на розробці стратегій підтримки їхнього психосоціального розвитку відповідно до американських стандартів надання психологічної допомоги. Це значущий крок у напрямку адаптації американського досвіду до українських реалій, сприяння науковим інноваціям у сфері психічного здоров’я, що має велике значення для нашого університету та його міжнародного престижу.

Ми пишаємося досягненнями наших викладачів та підтримуємо їх на кожному кроці їхнього наукового шляху. Бажаємо Близнюковій О.М. успіхів у її співпраці з американськими інституціями та перспектив для подальших наукових пошуків.