filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Факультет іноземних мов щиро вітає жінок зі святом Весни!

flowers1.jpgЛюбі жінки! Шановні викладачі і студентки!

Вже не перший рік ми маємо нагоду привітати Вас із Днем жіноцтва, зі святом тепла, любові й весни!

Ваша невтомна праця з року в рік примножує авторитет нашого факультету, підносить до вершин ім’я Педагога, Вихователя, Наставника. Ваша турботливість, Ваше натхнення, старанність і досвід є запорукою успішної викладацької діяльності й ознакою високого професіоналізму. Ваша відданість справі постійно дає паростки в серцях студентів, сповнюючи їх світлими почуттями, добром, мораллю. Ваші усмішки, енергія та ентузіазм є окрасою нашого факультету і передумовою його подальшого розвитку.

Прийміть найщиріші вітання зі святом 8 Березня! Нехай окриляє вас Весна, нехай доля оберігає Вас від смутку й негараздів! Бажаємо Вам міцного здоров’я, неземного щастя, палкого кохання! Затишку Вашій оселі й достатку Вашій родині! Зичимо Вам безліч наукових перемог, позитивних вражень та відмінних результатів у викладацькій діяльності! Сонячного Вам неба й весняного настрою! Зі святом!

Вітаємо й прекрасну половину студентства з Міжнародним жіночим днем! Дякуємо за вашу старанність, працелюбність, інтелект і високий духовний потенціал! Бажаємо натхнення й упевненості на нелегкому студентському шляху, сил та завзяття для нових успіхів у навчанні та в житті!

Чоловіки факультету