filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Про підсумки всеуніверситетського благодійного проекту “Books. Supplies. Toys”

dsc08982.jpgЩиро дякуємо всім, хто не залишився байдужим і допоміг влаштувати діткам з притулку «Надія» справжнє свято! Нагадуємо, що в період з 15 по 27 грудня факультет іноземних мов проводив всеуніверситетський благодійний проект “Books. Supplies. Toys.” Нам вдалось зібрати 4 коробки подарунків для діток на Новорічні свята, а саме:
Книжки – 75 (включаючи підручники, журнали, дитячі книжки та розмальовки)
Канцтовари – 50 наборів (включаючи блокноти, ручки, зошити, лінійки, фломастери, маркери, олівці, фотоальбоми, фарби, пенали)
Іграшки – 120
Одяг – 5 пар штанів, 7 піджаків, 6 сумок
Гроші – 41 грн. (витрачені на нову канцелярію)

Ви подарували не тільки 50 новорічних пакунків, але й усмішку на дитячі вуста! А найголовніше – увагу та почуття турботи, чого так не вистачає діткам з соціально неблагополучних сімей.

 dsc08974.jpgОкрему подяку висловлюємо проректору з педагогічної та виховної роботи Михиді Сергію Павловичу, декану факультету іноземних мов Білоусу Олександру Миколайовичу, заступнику декана з виховної роботи Іваненко Надії Вікторівні та викладачу Леонідову Олександру Сергійовичу, а також студентам Ростокіній Олександрі, Довгань Оксані, Бондаровій Анні та членам студради за допомогу в організації проекту!dsc08928.jpgdsc08954.jpg

 
 
 

 

 

 

*Акція була проведена за сприяння організації IREX (International Research and Exchange board) та Червоного Хреста!

Лариса Максименко (43 група)