Accessibility Tools

filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

ЦДУ ім. В. Винниченка підписав договір про співпрацю з Університетом управління охороною праці (м. Катовіце, Польща)

ЦДУ ім. В. Винниченка підписав договір про співпрацю з Університетом управління охороною праці (м. Катовіце, Польща)

Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка та Університет управління охороною праці (Катовіце, Польща) підписали договір про співпрацю.

Університет управління охороною праці в Катовіце (WSZOP) є одним із найкращих приватних університетів у регіоні. Протягом 22 років від моменту заснування університет розвинув освітню пропозицію, щоб відповідати постійно змінюваним вимогам ринку праці.

Міжнародний характер навчання є одним із пріоритетів Університету управління охороною праці. Цей ЗВО співпрацює з багатьма різними університетами в Європейському Союзі, а також за його межами. Однією з переваг університету є розвинена партнерська мережа Erasmus, що робить можливим обмін студентами та співробітниками. WSZOP також є лідером програми 2 Diplomas Programme, у межах якої співпрацює з кількома українськими університетами.

17 жовтня 2024 року відбулася перша організаційна конференція між навчальними закладами, під час якої мали змогу обговорити з польськими колегами можливості нашої співпраці. У конференції взяли участь проректор з наукової роботи Лілія КЛОЧЕК, провідний фахівець з міжнародної діяльності Тетяна САРКІСЯН та кандидат економічних наук, доцент Юлія БОНДАР.

Висловлюючи намір спільно розвивати й розширювати співробітництво в галузі освіти та наукових досліджень, сторони погодилися на:

  • наукове співробітництво, спільні дослідження та консультаційну діяльність;
  • розвиток програми «2 Diplomas Programme» для другого (магістерського) рівня вищої освіти;
  • проведення спільних конференцій та читання гостьових лекцій;
  • обмін студентами першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти для стажування, наукової, культурної та академічної діяльності;
  • обмін академічним, науковим та адміністративним персоналом для обміну досвідом, тренінгів, стажувань тощо;
  • співробітництво в інших сферах, що становлять взаємний інтерес;

Дякуємо нашим польським колегам за всебічну підтримку та пропозиції. Сподіваємося, що наша співпраця буде плідною та принесе позитивні результати для обох ЗВО!

Розширюємо межі міжнародної співпраці! Рухаємося вперед!