filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Ознайомили одинадцятикласників з новими спеціальностями ЦДПУ

Ознайомили одинадцятикласників з новими спеціальностями ЦДПУ

17 грудня 2021 року доцент кафедри германських мов та методик їхнього навчання Іваненко Н.В. та доцент кафедри перекладу, прикладної та загальної лінгвістики Лелека Т.О. провели профорієнтаційний захід у ліцеї "Нова школа" Катеринівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області.

Головна мета – ознайомлення одинадцятикласників з новими спеціальностями, що з’явились у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка. У рамках позакласного заходу була проведена бесіда з учнями, майбутніми абітурієнтами, а також перегляд відеоматеріалів, де були представлені всі факультети університету, основні спеціальності та кар’єрні перспективи майбутніх студентів.

Особливу увагу були приділено актуальним та престижним спеціальностям педагогічного напрямку та тим, які не пов’язані з педагогічною діяльністю. Учні мали змогу ознайомитись з роздатковим матеріалом, де представлена інформація приймальної комісії, буклети про факультети ЦДПУ, а також оголошення від мовного центру та інформація про освітні послуги, а саме курси з підготовки до ЗНО.