filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Онлайн зустріч студентів відділення іноземних мов з канадським актором Аланом Легросом

3 жовтня 2021 р. студенти 3 курсу відділення іноземних мов факультету філології Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка разом зі своєю викладачкою англійської мови Анною Ляшук мали чудову можливість поспілкуватися в онлайні з канадським актором Аланом Легросом (Alan Legros).

f1 1Алан Легрос присвятив американській та канадській кіно- та телеіндустрії 34 роки, приміряючи на себе різні ролі, про які він розповів під час спілкування зі студентами. Окрім акторства, він також активно видає власні комікси "Heroic" та розробляє комп'ютерні ігри. Більше того, Алан також має стаж 15 років викладання предмету «Сommunication and soft skills».

Його лекція на тему «Cinematography. The art of camerawork in film-making» урізноманітнила академічне вивчення студентами теми кінематографу на заняттях з практики англійської мови. Багатогранно розкрита ним тема викликала значну зацікавленність студентів, надала можливість поспілкуватися з носієм мови, який є професійним актором і має свої інсайти цієї професії, та найголовніше - відчути себе справжніми інтерв’юверами.

f2Спілкування з носіями мови, можливість перевірити свій рівень володіння та розуміння англійської, різноманітні академічні та творчі зустрічі - все це робить вивчення іноземних мов в нашому університеті по-справжньому захопливим! Сам актор, незважаючи на те, що у Канаді була лише 7.30 ранку, також залишився задоволеним цікавими запитаннями від студентів, відзначивши на своїй сторінці у Facebook: «Мій день почався з розмови про мою акторську кар’єру з українськими студентами, що вивчають англійську. Відверто кажучи, ця одна година спілкування була приємнішою, ніж кілька років моєї  роботи у різноманітних корпораціях».