filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Владислава Носко

Владислава Носко

Роки навчання – 2006–2019.

Навчання на факультеті іноземних мов дає не тільки диплом про вищу освіту, але і досвід, який допомагає в житті і на роботі.

Викладачі кафедри перекладу, загальної на прикладної лінгвістики – професіонали своєї справи, які передають свої знання, свій досвід, допомагають отримати навички для майбутньої професії. Окрім того, ставились до мене як до дорослої людини, вчили по-дорослому вирішувати проблеми, готували до ситуацій, які будуть траплятися зі мною і надалі.

Кожного року проводились міжнародні конференції, на яких була можливість поспілкуватися і перейняти знання від викладачів та науковців з Польщі, Німеччини, Франції, Австрії, Великобританії та багатьох інших країн. А це неоціненний досвід для перекладача.

Мені також випала честь двічі представляти наш університет на Всеукраїнській студентській олімпіаді з перекладу в м. Києві. Завдяки підготовці викладачами нашої кафедри, з другої спроби я здобула перемогу для свого університету.

Я мала змогу вивчати не тільки німецьку, але і англійську та навіть іспанську.

Студентське життя було наповнене яскравими фарбами. За роки навчання, звичайно ж, були і конкурси, і концерти.

Вдячна всім викладачам та декану факультету Білоусу О. М. за те, що з гордістю можу сказати, що навчалася на факультеті іноземних мов, кафедрі перекладу, загальної та прикладної лінгвістики.